Sabtu, 8 November 2014

Oat vs Shaklee

Kadang- kadang kita jumpa orang yang pelbagai ragam. Ada yang dah kata orang tahap kritikal pun masih tak kisah. Macam orang yang menaip ni ha.. Dah tahap 'kritikal' berat ni, tapi still takde disiplin bab makan-makan. Tapi ambil juga la Lecithin & Alfalfa. Takut juga terbabas berlebihan.

Hari tu kawan kat pejabat beritahu yang keputusan kolestrol dia dah maksimum. Nampak dia risau. Kurus je orangnya. Baru awal 30an. Saya bagitahu suruh ambil oat je. Tak suggest pun Shaklee walaupun dia memang beli Shaklee dari saya. 

Manfaat Omega-3 dalam Omega Guard


Bukan tak nak jual, tapi rasanya dia belum perlu. Dulu pun saya ambil oat beberapa bulan untuk turunkan balik kolestrol. 

Tiba-tiba semalam datang jumpa saya nak beli Lecithin. Katanya tak boleh tahan bau oat. Abang iparnya bagitahu Lecithin boleh pecahkan lemak. Betullah tu, tapi lebih baik Omega Guard. Omega Guard boleh melancarkan perjalanan darah. Kalau dah over limit kolestrol baru kita cadangkan Phytocol-ST. 

Nampak kerisauan dia. Padahal baru maksimum. Fikir-fikirkan...

Nota kaki: bulan ni ada promosi Omega Guard. Beli 6 botol, Shaklee bagi free 1 botol lagi. Beli 2 botol, dapat diskaun 5%. Apasal pemurah sangat ni??? 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...