Sabtu, 8 November 2014

Nugget Roll

Assalamualaikum..

Gara-gara paip yang bocor dah belum dibaiki.. Hilang mood nak masak. Nak keluar pulak dok tunggu manalah orang ni tak datang-datang lagi tengok. 

Pagi tadi dah datang sorang uncle ni, tapi  suami tak nak katanya mahal sangat. Tunggulah sorang lagi datang. Kata pukul 2 ni dah pukul 3 (masa menaip entry tadi)

Pagi tadi lepas uncle tu balik, buat rolls untuk sarapan.

Pakai nugget ayam tempura Ramly je. Goreng nugget, potong kecil-kecil. 
Panaskan roti atas kuali letak je nugget, sos, keju mozarella, mayonaise. Gulung ikut suka & potong 2. Tak sempat nak snap yang dah siap gulung. Licin.
Nugget ayam tempura goreng & potong kecil

Saya guna garlic wrap


Untuk anak-anak, pakai sos tomoto. No sayur-mayur nanti tolak tepi semua

Ha ni special sikit. The more the merrier sampai tak boleh nak gulung :P

Ni petang ni rasa nak bakar pizza pula. Guna mission wrap tu juga. Hari ni tak makan nasi la kaedahnya.





4 ulasan:

  1. thanks follow saya kembali..

    kat rumah saya ni pun mcm tu jugak...takde nasi kalau dah masak mcm tu...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...