Ahad, 30 November 2014

Cek

Assalamualaikum...

Hari ni mood baik mengemas. Kira kurang vitamin M. Tengah kemas-kemas sekali buka satu sampul. Eh ada cek. Tengok tarikh.. Tu dia, 2011. Sampul tu tak berbuka pun. Mujurla la amaun tak sampai 8 ringgit. Kalau 800 nangis dah.

Ini bukan cek Shaklee. Shaklee bayar bonus dengan bank transfer, so takde masalah bonus tak sampai 
Ini masalah bila auto debit ke apa? Jarang saya buka bil / surat yang sampai kat rumah. Biasa tengok kat bil credit card / bank transaction je. 

Lepas ni kena make sure semua surat buka & baca. Tadi dok kemas-kemas pun jumpa surat majlis suruh tukar hak milik rumah. Dah 8 tahun masih lagi atas nama pemaju. 

Ni selingan sementara nak kemas meja komputer tu. Nak convert jadikan meja kerja. Bukan ada sapa guna pun. Semua dok ngadap smart phone.

Oklah... Sambung kerja

2 ulasan:

  1. huh... lama tuuuu.. dari tahun 2011!!

    BalasPadam
  2. mujurla tak byk..huhu

    Jemput join segmen CN yer ..

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...